Over


De Verzuimondersteuner

Even voorstellen


De Verzuimondersteuner is begin 2018 opgericht door Dennis Wiegers. Hij heeft zijn sporen verdient in het HR advieswerk de afgelopen 20 jaar. Met kennis en ervaring in diverse HR –werkvelden, bedrijfskunde en veranderingsmanagement heeft hij in alle lagen van organisaties management en medewerkers ondersteund.

Sinds 2015 is Dennis al nadrukkelijker actief geworden in het specialistische werkveld van sociale zekerheid, verzuim en vitaliteit. De opleiding Register Casemanager heeft de fundering gelegd voor een stevige basis van het casemanagement op zowel individueel niveau als op organisatieniveau. Daarbij is hij lid van het Register Specialistisch Casemanagement (RSC), waardoor de titel RSC-RCMC, gevoerd mag worden.

Daarnaast is Dennis sinds 2018 nadrukkelijk actief als Vitaliteitscoach. De afronding van de opleiding tot Vitaloog in juni 2023 stelt Dennis in staat om naast individuen te coachen op vitaliteit, ook organisaties te adviseren op het gebied van vitaliteitsverbetering (Vitaliteitsadviseur).

Kennis netwerk


De Verzuimondersteuner heeft een groot netwerk van diverse aanvullende deskundigen, waaronder bedrijfsartsen, mediators, advocaten, arbeidsdeskundigen, spoor 2 bedrijven, loopbaanadviseurs, psychologen en coaches. Hierdoor kunnen, waar nodig, snel gerichte interventies worden ingezet om medewerkers weer snel aan het werk te krijgen en te houden..