Over

De Verzuimondersteuner

Even voorstellen

De Verzuimondersteuner is begin 2018 opgericht door Dennis Wiegers. Hij heeft zijn sporen verdient in het HR advieswerk de afgelopen 20 jaar. Met kennis en ervaring in diverse HR –werkvelden, bedrijfskunde en veranderingsmanagement heeft hij in alle lagen van organisaties management en medewerkers ondersteund.

Sinds 2015 is Dennis nadrukkelijker actief geworden in het specialistische werkveld van sociale zekerheid, vitaliteit en verzuim. De opleiding Register Casemanager heeft de fundering gelegd voor een stevige basis van het casemanagement op zowel individueel niveau als op organisatieniveau. Daarbij is hij lid van het Register Specialistisch Casemanagement (RSC), waardoor de titel RSC-RCMC, gevoerd mag worden. Inzetbaarheids- en Vitaliteitscoaching is de meeste recente aanvulling van de activiteiten van Dennis.

Kennisnetwerk

De Verzuimondersteuner heeft een groot netwerk van diverse aanvullende deskundigen, waaronder bedrijfsartsen, mediators, advocaten, arbeidsdeskundigen, spoor 2 bedrijven, loopbaanadviseurs, psychologen en coaches. Hierdoor kunnen, waar nodig, snel gerichte interventies worden ingezet om medewerkers weer snel aan het werk te krijgen en te houden.

Daarnaast is De Verzuimondersteuner actief in het ondernemersnetwerk BNI Traianus (Nijmegen). De plek waar ondernemers de krachten bundelen en elkaars netwerken open stellen voor het optimaal ondersteunen van alle klantvragen