Referenties


De Verzuimondersteuner

Marianne van Thiel - Klomp

Clusterleider (Tribe Lead / Directeur) Moeite met Betalen bij Coöperatie VGZ

Ik heb Dennis in 2023 leren kennen als een zeer ervaren case manager die snel een netwerk op basis van vertrouwen opbouwt, pragmatisch te werk gaat door concrete inzichten en oplossingen te bieden, leiders uitdaagt om hun taak op gebied van (voorkomen) van verzuim effectiever te vervullen en op zeer respectvolle maar duidelijke wijze met werknemers gesprekken over hun verzuim voert. Hij heeft ons verzuimmanagement op een significant hoger niveau getild door middel van data en tools.

Milou Hartelman

HR Specialist bij Coöperatie VGZ

Samengewerkt met Milou in hetzelfde team

Ik heb Dennis begin dit jaar (2023) aangenomen om op ZZP basis aan de slag te gaan met het verzuim binnen een van de bedrijfsonderdelen van VGZ. Binnen twee maanden zagen wij al effect! In de afgelopen 10 maanden heeft Dennis de focus gelegd op preventie, coaching van leiders en teams en begeleiding van verzuim casuïstiek. Met succes! Dennis heeft veel kennis van de Wet verbetering Poortwachter, ERD en HR-zaken. Hij gaat zelfstandig aan de slag en deelt zijn kennis en kunde met collega’s. Dennis is een aanwinst voor ieder bedrijf wat aan de slag wil gaan met de gezondheid van hun medewerkers!

Seda Westerbeek

Human Resource Development manager bij Talent&Pro

Talent&Pro (ZZP) periode: januari 2022 t/m maart 2023

Ik heb met Dennis bijna een jaar samengewerkt bij Talent&Pro. Een hele prettige en effectieve samenwerking, waarin we een behoorlijk aantal veranderingen en verbeteringen hebben doorgevoerd op het gebied van Casemanagement en verzuimbegeleiding. Alsmede ook in de processen aan de achterkant. Ik heb Dennis ervaren als een zeer kundig, slagvaardig persoon en een fijne tijdelijke aanwinst voor het team. Hij is goed in het pinpointen van de zwakke schakels in processen, denkwijze en aanpak van verzuim. Daarbij komt hij graag met een verbeteraanpak en voert daar ook de regie over. Hij is in staat om zowel op organisatie niveau advies uit te brengen, als ook op kleinere schaal mensen beter te maken, te helpen, door middel van individuele coaching. En, niet onbelangrijk, een pittig gesprek gaat hij niet uit de weg. Het was erg prettig om met Dennis samen te werken en ik raad hem zeker aan. Vooral wanneer er naast de verzuimportefeuille waar Casemanagement over uitgevoerd moet worden, nog een organisatie vraagstuk of wens tot verandering ligt met betrekking tot dit onderwerp.

Joost van Eil

Vakspecialist Inzetbaarheid

De Zorggroep (loondienst) periode: mei 2021 t/m november 2021

Dennis en ik hebben enkele maanden samengewerkt op de ERD ZW/ WGA portefeuille bij De Zorggroep. In die periode heb ik Dennis leren kennen als een enthousiaste professional. Hij weet waar hij het over heeft en is niet bang om aan te pakken. Dennis is deskundig in WvP casemanagement in de breedste zin van het woord. Daarnaast heeft Dennis goede ervaring opgedaan in het vormgeven van uitvoering ERD ZW/ WGA en daarin flinke stappen gemaakt. Naast zijn vakinhoudelijke kennis en kunde heb ik Dennis z'n opgetogen persoonlijkheid en openheid zeer gewaardeerd.

Anita van Dijk

Register Arbeidsdeskundige - HR adviseur

De Zorggroep (loondienst) periode: november 2020 tot november 2021

Samen met Dennis vorm gegeven aan de functie van Adviseur Verzuim en Inzetbaarheid bij De Zorggroep. Dennis is betrokken, kritisch en vasthoudend. Hij geeft warme aandacht aan de medewerker, ondersteunt de leidinggevende en gaat een goede discussie niet uit de weg om resultaten te bereiken.

Rogier van Wijk

Gezondheidsmanagement, verzuimspecialist, casemanager, vitaliteitsadviseur

Stichting Dichterbij (loondienst) periode mei 2010 tot mei 2020

In juni 2019 heb ik Dennis leren kennen nadat ik als nieuwe collega in dienst trad bij Dichterbij. Helaas heeft onze samenwerking maar een jaar mogen duren. Dennis en ik waren werkzaam in dezelfde rol (maar voor een ander organisatieonderdeel) en zodoende hebben we intensief samengewerkt. Ik ken Dennis als een betrokken collega, maar vooral een zeer deskundige en gedreven casemanager en adviseur. De parate kennis, het vermogen om snel te schakelen, en vooral de passie voor het vak zal de Dichterbij organisatie bij blijven. Persoonlijk mocht ik graag met Dennis sparren over lopende dossiers, nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied of welke wegen te bewandelen binnen de soms complexe Dichterbij organisatie. Buiten het vakinhoudelijke verhaal mis ik aan Dennis een warme persoonlijkheid, een vrolijke noot binnen het team en iemand die altijd klaar staat.

Jolanda Hendriks-van der Wijst

Eigenaar Van der Wijst Salaris & Advies / HR- en Salarisadviseur

Van der Wijst Salaris & Advies (ZZP) periode 2018-2019

Dennis heeft voor een loonklant van mij de casemanagers rol vervult. Mijn klant was zeer tevreden over de manier van aanpakken en doorpakken van Dennis. De dialoog die mijn Dennis had met mijn klant en haar medewerkster werd als zeer prettig ervaren. Zal zeker bij een volgende casuïstiek waarbij een casemanager nodig is, Dennis weer inhuren.